Jessica

Fotograaf huwelijk - De fotograaf voor jullie huwelijk!

Het kostbaarste bezit zijn deze die de herinneringen in leven houden.

 

Sociaal wezen, verliefd op de beste man, mama van een fantastisch zoontje, foodie, levensgenieter, reiziger, dierenzot, techfreak, perfectionist,... Zoveel eigenschappen en beschrijvingen van mezelf, maar vooral ben ik een fotograaf met hart en ziel. 

Fotografie betekent voor mij "herinneringen vastleggen". Ik heb geleerd om dat op z'n mooist te kunnen doen.  Ik heb de gave om de kleine dingen te zien, om me in te leven in elke situatie, mee te voelen met de mensen en daaruit het beste te halen. 

Ik wil de momenten, ik wil de gevoelens, ik wil de mensen, ik wil alles wat waarde heeft voor jullie, vastleggen op beeld, zodat het verhaal van je leven, van de momenten die je zo dierbaar zijn, de details, de gezichten, nooit meer vergeten worden.

Mijn foto's weerspiegelen hoe het werkelijk geweest is, maar dan op z'n mooist vastgelegd. Zoals de mensen en de details echt zijn, met al hun emoties, met al hun perfecte imperfecties. Het gaat erom dat jullie jezelf nog herkennen in de foto's, en jullie via de foto's de herinneringen van hoe het geweest is kunnen oproepen. 


Photographs

0

Cups of coffee

0

Happy clients

0

Years experience

0